Anderhalf uur werken en twee minuten rust

Home / Uncategorized / Anderhalf uur werken en twee minuten rust
Stijn en Jildou aan het schieten

Een vreemde dag, een vreemde ondergrond en een vreemde training. Toch was het gister weer enthousiast zweten in Grou, dit keer niet op het sportveld maar in de zaal. De reden hiervan was dat we korfbal dit keer op een andere manier wilden beoefenen. Daarom hadden we twee topturnsters uitgenodigd om samen met de Korfbalschool Grou kern deze training te verzorgen.

Het doel was dan ook om deze twee sporten samen te voegen en hier de oefeningen uit te halen. Zo moesten we over balken lopen, koprallen met een bal in je handen, van kasten schieten, op baskets doorloopballen nemen en misschien wel het aller leukste, met de trampoline in de zweef de bal er in zien te krijgen! Na een uur zweten was er tijd voor de partij, waar net als de rest van de training Karl er steeds een paar tussen uit pikte om ze te helpen met het voetenwerk. Geen gewone partij maar basketballend en volleyballend korfballen.

Net voor achten was het tijd om te stoppen. Want heel belangrijk op dodenherdenking is natuurlijk dat je om acht uur stil bent. Volgende week is alles weer als vanouds en zijn we dus gewoon weer op het kunstgras in Grou te vinden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *