Na regen komt …

Home / Trainingen Talententeams 2020 / Na regen komt …

Vorige week werd de training nog uitgesteld in verband met hevige regenval en kans op onweer, maar afgelopen maandag werd er wel getraind. Omdat deze training in de herfstvakantie viel waren er wat afwezigen en was er dus een select groepje aanwezig. Dit betekende dat er meer individuele aanwijzingen konden worden gegeven. 

Abe kijkt toe en geeft aanwijzingen tijdens de onderlinge partij.

De training stond in het teken van de 1 tegen 1 en het technisch schieten. Er werd begonnen met een spelletje in de 2 tegen 3. De aanvallers moesten met zijn tweeën zo vaak mogelijk proberen over te passen, drie verdedigers probeerden dit te voorkomen. Hierna werd er middels verschillende oefeningen gefocust op het technisch schieten en 1 tegen 1 aanvallen. Na nog een korte oefening waarin door de trainers specifiek werd gefocust op individuele aandachtspunten. gingen we in de gezamenlijke partij.

Na zo’n twintig minuten fanatiek partij gespeeld te hebben zat de training van deze week er alweer op en kunnen de spelers en trainers genieten van een welverdiende herfstvakantie. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *