Online trainingen

Home / Online trainingen

Voor de fanatiekste korfballers die ook thuis aan de slag willen hebben wij onze online trainingen. Hiermee kun je vanuit je eigen tuin of straat wanneer je maar wilt een training volgen. Het enige wat je nodig hebt is: je telefoon, een korf, een bal, pionnetjes en een scoreformulier en je kunt aan de slag!

Wij zorgen ervoor dat jij wekelijks wordt voorzien van een nieuwe training en in de tussentijd kun jij proberen een topscore neer te zetten ! De trainingen zijn geschikt voor iedereen vanaf de D-pupillen tot er met de senioren en duren tussen de 25 en 45 minuten. In deze trainingen ga jij samen met ons aan de slag met het verbeteren korfbal-kwaliteiten en heb je een voorsprong op je teamgenoten die (nog) niet online korfballen met ons.

Ook de jongste jeugd kan thuis aan de slag. Korfjan heeft namelijk een aantal challenges voor de allerkleinsten. Hiermee verbeter jij spelenderwijs je balbehandeling en hand-oogcoördinatie en nog veel meer. Hiermee lig jij al mijlenver voor tijdens de training bij je club!