North League

Home / North League

De North League is een in het leven geroepen toernooi voor de beste teams uit het noorden van Nederland. De North League bestaat uit twee poules met elk vier teams waaronder in elke poule één van onze talententeams.

Omdat wij vinden dat onze talenten niet alleen een persoonlijk doel moeten hebben, maar ook gezamenlijk een missie moeten gaan voltooien, is de North League tot stand gekomen. Doordat de spelers uit de talententeams allemaal in de hoogste korfbalklasse kunnen meedraaien zullen de uitgenodigde ploegen meestal uit de hoofd- of eerste-klasse komen. Zo ontstaan er twee poules met korfbal van de hoogste plank.

Teamspirit tijdens de 1e editie van de North League in 2017.

Als korfbalschool werken wij met tien trainingen en één oefenwedstrijd toe naar dit toernooi. Onder leiding van de hoofdtrainers, assistent-trainers en verschillende gasttrainers halen we elke week alles uit de kast halen om zo snel mogelijk de spelers als individu en team te laten groeien. Zodat niet LDODK, DOS’46, Nic. of een andere ploeg er vandoor gaat met deze vel begeerde beker!

Wanneer de North League dit jaar plaatsvindt? Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte!