Het Grote Korfbalboek

Home / Het Grote Korfbalboek
Zomaar een bladzijde uit Het Grote Korfbalboek, Ballonbommen

Het Grote Korfbalboek  is een initiatief van Korfbalschool Grou voor korfbaltrainers die zonder inspiratie zitten of hun team wel eens een andere oefening voor willen schotelen. Omdat wij als korfbalschooltrainers al tientallen zo niet honderden trainingen hebben gegeven en bedacht, hebben wij genoeg oefeningen om jou hierbij te helpen.

Aan de hand van korte video’s met voorbeelden leggen wij verschillende korfbal-oefeningen uit.  Daarnaast geven we je tips zodat je de oefening aan kan passen op het niveau van jouw trainingsgroep. Op dit moment zijn er tientallen oefeningen beschikbaar en er worden wekelijks nieuwe video’s toegevoegd met nog meer nieuwe trainingsstof.

Je kunt zoeken op trainingen voor jou leeftijdsgroep maar ook op welk korfbal-onderdeel je wilt trainen. De video’s zijn ingedeeld in verschillende afspeellijsten zodat het voor jouw makkelijk is om een geschikte oefening te vinden. Om helemaal op de hoogte te blijven raden we je aan om op ons YouTube kanaal te abonneren. Als je dan toch bezig bent, doe dat dan ook meteen op ons Korfbalschool kanaal!