Wat bieden wij?

Home / Wat bieden wij?

Korfbalschool Grou verzorgt met eigen trainers en verschillende gast- en hulptrainers korfbaltrainingen voor verschillende leeftijdscategorieën. Daarnaast geven wij korfballers en korfbaltrainers handvaten om het beste uit hunzelf te halen. Hieronder een uitleg van ons diverse aanbod:

Talententeams

Talentvolle C-aspiranten uit Friesland en Groningen kunnen benaderd worden voor één van onze talententeams. Wij werken met deze teams in tien trainingen en een oefenwedstijd toe naar de North League waarin de beste teams uit het Noorden van Nederland strijden om de beker.

Dirjan geeft enkele aanwijzingen aan onze D-talenten

E(en) keer extra

E-pupillen geven wij de kans om elke week een extra training te volgen. Dit doen wij in een trainingsgroep bestaande uit 20 Friese spelers. Wij laten deze spelers kennismaken met schieten op één been, spelsystemen zoals 4-0 en andere technische en tactische oefeningen die je vaak pas vanaf de D’s krijgt.

 Online-trainingen

Fanatieke spelers kunnen thuis aan de slag met onze online-trainingen waarmee je vanuit je eigen tuin of straat wanneer je maar wilt een korfbaltraining kunt volgen.

Het Grote Korfbalboek

Ook korfbaltrainers zitten bij ons aan het goede adres de hand van korte video’s worden verschillende oefeningen uitgelegd. Hierdoor kun je als trainer je eigen trainingsgroep eens een andere oefening voorschotelen.

 Clinics

Naast deze trainingsgroepen bieden wij ook clinics aan korfbalclubs, scholen en zelfs internationale jeugdteams. Tijdens deze clinic gebruiken we toepasselijke oefeningen uit Het Grote Korfbalboek en gaan we zo diep mogelijk op de oefenstof in die volgens de gevraagde clinic-groep behandeld zou moeten worden.